BASF er gullsponsor til Fjellsprengningskonferansen i Oslo

Torsdag den 27. november samles omkring 800 mennesker med forskjellige roller i norsk tunnelbransje til den årlige Fjellsprengningskonferansen på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo. På Fjellsprengningsdagen, som arrangeres av Norsk Forening for Fjellsprengningsteknikk, vil en rekke foredragsholdere under forskjellige overskrifter oppdatere deltakerne på den siste utviklingen innen tunnelbygging. Samtidig vil et bredt utvalg av firmaer presentere produkter og tjenester rettet mot tunnelbransjen på den tilhørende posterutstillingen.

Konferansen har i alt åtte sponsorer, der BASF er den ene av to gullsponsorer og dermed kan sette et viktig fingeravtrykk på konferansen og messen.

«Vi har gleden av å stille med vår egen stand på årets Fjellsprengningskonferanse. Vi gleder oss til å presentere vårt brede utvalg av innovative løsninger til tunnel- og annleggsbransjen. Nytt av året er at vi stiller med internasjonale BASF-ansatte innen TBM-segmentet, samt at vi presenterer løsninger for rehabiliteringsmarkedet for tuneller», 

sier General Manager Frank Utheim.

Velkommen til vår stand i messehallen!