​Ucrete industrigulv tildelt halalsertifikat

  • Ucrete industrigulv godkjent til bruk i anlegg for halalproduksjon
  • Det globale markedet for halalprodukter er stort og variert, og omfatter alt fra mat og drikke til legemidler og kosmetikk

Halal certification 

Ucrete industrigulv fra Master Builders Solutions er sertifisert for bruk i produksjonsanlegg for Halalprodukter. Sertifiseringsprosessen, utført av Halal Certification Europe, bestod av en detaljert undersøkelse av råvarer og leverandører involvert i produksjonen av Ucrete samt inspeksjon av produksjonsanlegget vårt i Redditch i England. «Denne godkjenningen dokumenterer at Ucrete industrigulv er i overensstemmelse med Halalkrav og viser vårt engasjement når det gjelder å møte alle kundekrav», sier Ian Smith, Global Business Segment Manager Flooring i BASF.

I hverdagen er folk opptatt av utvalget av forskjellige forbrukervarer som for eksempel kjøtt, prosessert mat og drikke, eller kosmetikk og legemidler. Det er imidlertid svært vanskelig for ikke-spesialister å være sikre på at et spesifikt produkt er halalgodkjent. Det er her sertifiseringen kommer inn – for å tydeliggjøre hvilket produkt som er trygt å bruke. Nå kan investorer og fabrikksjefer være sikre på at Ucretegulvet tilfredsstiller alle kravene til et moderne Halalproduksjonanlegg.

Ucrete er et svært holdbart system for overflatebeskyttelse basert på en unik kunststoffteknologi som i nesten 50 år har møtt og overgått de mest krevende hygienekrav innen mat- og drikkevareindustrien. Ucrete industrigulv er løsemiddelfrie, hurtigherdende, luktnøytrale og ikke-forurensende.

Ucrete er også tildelt Eurofins' Indoor Air Comfort Gold-sertifikat for lavt utslipp og overholder kravene fra AgBB (tysk utvalg for helserelatert evaluering av byggprodukter). Det er godkjent for bruk i lokaler for matproduksjon med HACCP-baserte kvalitetssystemer.  Motstandsdyktighet overfor kjemiske og mekaniske belastninger samt termisk sjokk gjør Ucrete spesielt godt egnet til bruk innen kjemisk og farmasøytisk industri.

Ytterligere informasjon om Ucrete industrigulv finnes på:
www.master-builders-solutions.basf.no/nn-no/products/ucrete og www.ucrete.basf.com

Kan Ucretegulv ødelegges?

Kan Ucretegulv ødelegges?

Ucrete Destruction Challenge video