BASF lanserer industrigulvet Ucrete MF40AS

  • Nytt antistatisk gulvsystem
  • Nye farger og et enda flottere utseende

Med Ucrete MF40AS har BASF lansert et nytt, slitesterkt og antistatisk gulvsystem basert på polyuretansement-teknologi. Systemet er et supplement til selskapets produktportefølje av kjemiske løsninger for byggebransjen, som er samlet under navnet Master Builders Solutions.

Ucrete MF40AS har en rekke fordeler når det gjelder et sikkert og estetisk arbeidsmiljø, robusthet og slitestyrke: Takket være de antistatiske egenskapene beskytter gulvet utstyr som er følsomt overfor elektrostatiske utladninger og kan dermed brukes i eksplosjonsfarlige områder.

«Etterspørselen etter antistatiske gulvsystemer øker. Dette er et resultat av EUs ATEX-direktiver (ATmosphères EXplosibles), som inneholder krav til utstyr i eksplosjonsfarlige områder, samt det økende antallet elektroniske komponenter som brukes i industrien. Med lanseringen av Ucrete MF40AS ønsker vi å dekke denne økende etterspørselen og ytterligere styrke vår portefølje av industrigulv»
sier Philip Ansell, European Marketing Manager i Ucrete Industrial Flooring hos BASF.

Kombinasjonen av kjemisk resistens, slitestyrke og antistatiske egenskaper gjør Ucrete MF40AS unikt med tanke på sikkert arbeidsmiljø – spesielt for kunder i næringsmiddel-, farmasi- og produksjonsindustrien.

Takket være den nye teknologien fås Ucrete MF40AS også i de nye fargene krem og dyp gul, i tillegg til standardfargene. Som alle Ucretegulv er det nye systemet tett og ugjennomtrengelig og samsvarer med de strengeste hygienekravene. Gulvet er motstandsdyktig overfor ekstreme temperaturer samt mekanisk og kjemisk belastning – og kan dermed tilby lang levetid.

Ucrete er verdens sterkeste gulv. Det ble lansert i 1969 og har siden vært brukt i forskjellige industrier – inklusive næringsmiddel-, kjemi- og farmasiindustrien. Enkelt renhold samt motstandsdyktighet overfor kjemiske, termiske og mekaniske belastninger gjør Ucretegulvene ekstra godt egnet til områder som krever et robust, hygienisk og holdbart gulv.

Mer informasjon om Ucrete MF40AS finner du her.