​Slitesterke og dekorative gulv og vegger til Vålerenga Fotball

 Våleranga Kultur og Idrettspark

Vålerenga Fotball, som spiller i norsk eliteserie og Champions League, har i mange år ikke hatt sin egen stadion til hjemmekampene. Med nybygd stadion VKIP har klubben nå endelig fått sitt eget tilholdssted i Oslo med over 17 000 tilskuerplasser.

Utfordringen

Arkitekten stilte i prosjekteringsplanen høye krav til gulvbelegg og veggkledning, både med tanke på utseende og funksjon. Først og fremst ble det lagt vekt på at gulvene skulle være svært slitesterke og kunne tåle belastningen av både fotballsko og mye trafikk. Det var imidlertid også viktig at gulvene var attraktive og i nøye utvalgte farger som kunne avstemmes med klubbens logofarger og fargene på veggen.

Vår løsning

I tett samarbeid mellom arkitekten og BASFs gulvspesialister fant man løsningen på de ovennevnte utfordringene i det robuste polyuretanbaserte gulvsystemet MasterTop 1324.

Master Top 1324 er et polyuretan basert gulvsystem som er meget slitesterk med en forventet levetid på opptil 40 år. Gulvsystemet er lett å holde rent, kombinert med den lange holdbarheten blir gulvet spesielt gunstig økonomisk sett. Gulvet er fugefritt med et ensartet, silkematt utseende i 4 spesifikke farger i paletten PUREfloor fra BASF. I tillegg ble klubbens logo lagt ned i gulvbelegget og på vegger ved hjelp av MasterTop-produktene.

MasterTop farger

Les mer om prosjektet