Ny selger i Construction Systems-avdelingen

Vi har herved gleden av å presentere Peter Merker, vår nye Construction Systems Account Manager. Peter er 33 år og er både utdannet murer og har en bachelor i markedsføring og salgsledelse ved Høyskolen Kristiana. I flere år har Peter arbeidet som prosjektselger av kjemiske produkter for Flisekompaniet, men har også tidligere vært ansatt i BASF, den gang som teknisk selger i PCI-avdelingen. Nå er Peter tilbake i BASF. Her skal han drive med salg og rådgivning av fugefrie epoksy- og polyuretangulvsystemer, vanntetting og betongreparasjonsprodukter i Master Builders Solutions-porteføljen.

Peter Merker

«Jeg ser frem til å jobbe med arkitekter og rådgivere for å øke kjennskapen til våre MasterTop-gulv. Målet er å få våre produkter beskrevet i en tidlig fase, og på den måten hjelpe våre gulvleggerkunder med å få flere oppdrag», sier Peter Merker.

Peter skal jobbe i det norske teamet i tett samarbeid med Hans-Kristian Knobel, men blir samtidig en del av det verdensomspennende nettverket av Master Builders Solutions-spesialister i BASF.

Peter kan kontaktes på telefon +47 90 87 92 67 eller mail peter.merker@basf.com.

Se også Peters profil på LinkedIn