Ny General Sales Manager for BASF Construction Chemicals Norge

Linda Rorgemoen tiltrådte som General Sales Manager for BASF Construction Chemicals i Norge 1. desember. Linda har arbeidet i byggebransjen i mange år, senest i stillingen som Sales and Marketing Director i Saint Gobain's Glass Solutions Norway, men hun har også hatt ledende stillinger i bl.a. Moelven Wood AS og Inwido Norge AS.

 Linda sier:
«Jeg ser frem til å bli en del av BASF sitt norske Master Builders Solutions-team. Det er viktig for meg å styrke fellesskapet i teamet og stake ut kursen med tydelige mål og en klar strategi. Det er medarbeiderne som er vår største styrke, og jeg vil bestrebe meg på å skape et godt og sikkert arbeidsmiljø med fokus på åpenhet og frihet under ansvar for den enkelte.

Jeg gleder meg også til å bli kjent med denne delen av byggebransjen, og med kundene. Mitt fokus er tydelig på salg og økt samarbeid med kundene. BASF har svært dyktige medarbeidere med unike fagkunnskaper og tett kontakt med det globale nettverket av eksperter i organisasjonen, som bl.a. utvikler og tilpasser nye produkter i tråd med markedets behov. Jeg vil gjerne bidra til at vår kompetanse og innovative løsninger kommer kundene til gode. Vi skal fortsatt være den leverandøren som støtter og veileder kundene både med teknisk rådgivning og hjelp i forbindelse med konkrete prosjekter.»

Linda kan kontaktes på telefon +47 993 11 993
eller mail linda.rorgemoen@basf.com

Linda Rorgemoen