​MasterTop 1327 gulv til «Sport Xperience by Rafael Nadal» i Sports Museum på Mallorca

Rafael Nadal, som regnes som en av de beste tennisspillerne gjennom tidene, er også aktiv som internasjonal sportsrådgiver. I hjembyen Manacor på Mallorca har han forvandlet sin egen treningsleir til et førsteklasses tennisakademi med flere fasiliteter, blant annet en internasjonal skole der elevene kan fortsette skolegangen uten å måtte ofre den nødvendige treningsinnsatsen som må til for å komme videre i karrièren. Her finnes også et sportsmuseum kalt «Sport Xperience by Rafael Nadal», med utstilling av premier Nadal har vunnet samt andre gjenstander donert av berømte idrettsutøvere.

https://assets.master-builders-solutions.basf.com/Shared%20Documents/Image/Danish%20(Denmark)/News-picts/MasterTop-1327-sportsmuseet.jpg

Den 1250 kvm store utstillings- og opplevelsesdelen av museet er belagt med MasterTop 1327 – et dekorativt og lydabsorberende polyuretanbasert gulvsystem fra BASF. Gulvet er lagt i flere nyanser for å harmonere med prosjektets overordnede avantgarde design. Med hensyn til kravene museet stilte er MasterTop 1327 spesielt godt egnet siden gulvsystemet kombinerer funksjonelle egenskaper som gangkomfort, design og støyreduksjon. I tillegg bidrar gulvsystemet til et sunt inneklima. Gulvet er testet i henhold til AgBB-standarden (den tyske komiteen for helsemessig vurdering av byggematerialer) og garanterer lave utslipp i samsvar med AFSSET-protokollen (fransk: agence nationale de sécurité sanitaire de l'alimentation, de l'environnement et du travail) og de franske VOC-forskriftene, og er dermed klassifisert i den beste kategorien: A+.

Les mer om gulvsystemet MasterTop 1327 her