Lukk

Logg inn

Vennligst logg inn med ditt brukernavn og passord.

Logg inn

Can’t remember your accounts password?

Can't access your account?

Velg ditt språk

Denne siden er tilgjengelig på følgende språk:

  Velg sted

  4x4 Concrete for styrke på bestilling

  Den innovative, patenterte (nr. 6,858,074) teknologien kalt 4x4 Concrete System er en unik metode for å oppnå betong med høy og tidlig styrke. Navnet 4x4 Concrete betegner betong som oppnår en bøyestyrke på 400 psi innen fire timer etter legging, et krav fra California Department of Transportation. Noen bruksområder krever imidlertid ikke et slikt ytelsesnivå. 4x4 Concrete er så fleksibel at den kan modifiseres til å imøtekomme mange spesifikke styrkekriterier bare ved å justere blandingsforholdene og tilsetningsmengdene.

  Bruksområder for 4x4 Concrete System

  Et av hovedprinsippene for å redusere ferdigstillingstiden for et fortau er å benytte en betongblanding som utvikler styrke raskt. Med 4x4 Concrete er det mulig å fremstille en proposjonell blanding ved å benytte lokalt tilgjengelig Portland-sement, tilslag og utvalgte tilsetninger. 4x4 Concrete System kan brukes til alle bruksområder der høy og tidlig styrke er nødvendig, f.eks. ved bytte av fortauspanel, brodekke, selvkomprimerende betong og Whitetopping. Det kan også benyttes ved reparasjon av flyplassdekke.

  Prosjektprofiler

  4x4 Concrete har tilfredsstilt alle tekniske krav og krav til ytelse fra motorveiingeniører ved California Department of Transportation og benyttes nå også av samferdselsdepartementene i andre amerikanske stater.

  Tekniske data

  Det har blitt utarbeidet studier både av oss og av uavhengige aktører for å utvikle tekniske data om 4x4 Concrete.