Gulv

Gulvbelægning

Skreddersydde løsninger for alle gulvbehov

Under merket Master Builders Solutions tilbyr BASF gulvsystemer som er spesialutviklet for en rekke bruksområder.Med over 40 års erfaring i bransjen er vi markedsledende innen forskning på og utvikling av innovative gulvprodukter som tilfredsstiller våre kunders ønsker. Krav til gulvløsninger varierer, så produktene våre er utviklet for å tilfredsstille spesifikke kriterier til ytelse, tekniske kriterier, estetiske kriterier, kriterier til balansering av kostnader, tidsbegrensninger og installasjonshastighet for å tilby den optimale gulvløsningen.

MasterTop polyuretanbelegg – sømløse gulvsystemer som er sprekk- og ripebestandige, UV-resistente, svært slitesterke, pene og gode å gå på, bærekraftige og svært holdbare. Brukes som regel i miljøer som offentlige steder, i butikker, i handelsektoren, utdanningssektoren og helsesektoren.

Løsninger til kontorer

Les mer om våre løsninger for offentlige steder, butikker og handelsektoren

Løsninger til uddannelsesinstitutioner

Les mer om våre løsninger for utdanningssektoren

Løsninger til sundhedssektoren

Les mer om våre løsninger for helsesektoren

Les mer om MasterTop

MasterTop epoksybelegg – brukes ofte i fabrikker og varehus på grunn av utseendet, enkel rengjøring, mekanisk styrke og bestandighet mot etsende væsker som kjemikalier, olje, salt og fortynnede syrer.

Industrigulve

Les mer om våre løsninger for næringsbygg

Les mer om våre løsninger for elektronikkindustrien

Les mer om MasterTop

Ucrete industrigulv – avansert polyuretangulvteknologi for tøffe miljøer. Utviser en svært høy motstandsdyktighet mot mekanisk, kjemisk og termisk stress, og beholder sin integritet ved temperaturer opptil 130 °C. Har i mer enn 40 år vist seg å imøtekomme de strengeste krav til hygiene og renslighet. Ucrete brukes mye i mat og drikke-industrien, og kjemiindustrien og farmasiindustrien for å tilveiebringe langsiktige gulvløsninger i aggressive miljøer.

Ucrete gulve

Les mer om våre løsninger for mat og drikke-industrien

Les mer om våre løsninger for kjemiindustrien

Les mer om våre løsninger for farmasiindustrien

Les mer om Ucrete

MasterTop sementbelegg – økonomiske harde sementoverflater og dry shake-gulv som er basert på sand, spesialsement, fargepigmenter og harde tilslag. De har svært høy mekanisk motstand og passer derfor godt til fabrikker og varelagre og skaper glimrende, kostnadseffektive løsninger for nye byggeprosjekter.

Les mer om MasterTop

Kontakt

Hans Kristian Knobel

Hans Kristian Knobel

Key Account Manager Construction Systems BASF

+47 41 76 87 09

Kontakt

Peter Merker

Peter Merker

Account Manager Construction Systems BASF

+47 90 87 92 67