Lukk

Logg inn

Vennligst logg inn med ditt brukernavn og passord.

Logg inn

Can’t remember your accounts password?

Can't access your account?

Velg ditt språk

Denne siden er tilgjengelig på følgende språk:

  Velg sted

  Innovasjoner som former verdenen vi lever i

  Ved å stadig drive forskning og utvikling av nye teknologier, produkter og kjemiske løsninger legger vi grunnlaget for våre kunders langvarige suksess.

  Disse produktene, teknologiene og løsningene under merket Master Builders Solutions maksimerer arbeidsproduktiviteten, holdbarheten og varigheten og derfor bærekraftigheten i byggeprosjekter over hele verden. Ved å balansere teknologien og kompetansen som er tilgjengelig i Master Builders Solutions forsknings- og utviklingsnettverk, håndterer våre innovasjoner kundenes nåværende og kommende behov når det gjelder nybygg, vedlikehold, reparasjon og renovasjon av konstruksjoner.

  Her er noen av våre nyeste innovasjoner:

  Innovasjoner for betongtilsetningsstoffer

  Betong er det menneskeskapte materialet som brukes mest i verden. Med våre innovasjoner innen neste generasjons tilsetningsstoffer imøtekommer Master Builders Solutions nøkkelutfordringene i byggebransjen gjennom:

  • å beholde bearbeidingsvennligheten

  Tilsetningsstoffene MasterGlenium Sky og MasterSure opprettholder bearbeidingsvennligheten og gir en høy grad av opprettholdelse av slump i betong.

  • Smart dynamisk betong

  Den nye generasjonen MasterGlenium, MasterPolyheed og MasterMatrix danner svært flytedyktig, holdbar og selvkomprimerende betong for raskere støping og utvidet holdbarhet.

  • Raskere betongherding

  Master X-Seed er basert på vår seedingteknologi og utrangerer alle andre metoder for betongherding.

  Gulvinnovasjon

  • Raskere installasjon av tunge gulv

  Den siste gulvløsningen fra Ucrete industrigulvløsninger, Ucrete Fast, reduserer installasjonstiden fra 48 timer til mindre enn 12 timer.

  Innovasjoner for vannbestandighet

  • Mestring av nøkkelutfordringene ved vannbestandighet

  MasterSeal 6100 FX sementmembraner med én komponent og rask herding kan benyttes som vannbestandig fôring i strukturer som inneholder vann.

  Injeksjonsmasseinnovasjon

  • Trygg grunn for vindmøller

  MasterFlow 9500 Fatigue resistant Exagrout er en sementbasert Exagrout med svært høy styrke for fastmuring av vindturbiner offshore.


  En kvinnelig laboratorieassistent kikker i et mikroskop på det tekniske senteret i Shanghai.