Innovasjoner som former verdenen vi lever i

Ved å stadig drive forskning og utvikling av nye teknologier, produkter og kjemiske løsninger legger vi grunnlaget for våre kunders langvarige suksess.

Disse produktene, teknologiene og løsningene under merket Master Builders Solutions maksimerer arbeidsproduktiviteten, holdbarheten og varigheten og derfor bærekraftigheten i byggeprosjekter over hele verden. Ved å balansere teknologien og kompetansen som er tilgjengelig i BASFs forsknings- og utviklingsnettverk, håndterer våre innovasjoner kundenes nåværende og kommende behov når det gjelder nybygg, vedlikehold, reparasjon og renovasjon av konstruksjoner.

Her er noen av våre nyeste innovasjoner:

Innovasjoner for betongtilsetningsstoffer

Betong er det menneskeskapte materialet som brukes mest i verden. Med våre innovasjoner innen neste generasjons tilsetningsstoffer imøtekommer BASF nøkkelutfordringene i byggebransjen gjennom:

  • å beholde bearbeidingsvennligheten

Tilsetningsstoffene MasterGlenium Sky og MasterSure opprettholder bearbeidingsvennligheten og gir en høy grad av opprettholdelse av slump i betong.

  • Smart dynamisk betong

Den nye generasjonen MasterGlenium, MasterPolyheed og MasterMatrix danner svært flytedyktig, holdbar og selvkomprimerende betong for raskere støping og utvidet holdbarhet.

  • Raskere betongherding

Master X-Seed er basert på vår seedingteknologi og utrangerer alle andre metoder for betongherding.

Gulvinnovasjon

  • Raskere installasjon av tunge gulv

Den siste gulvløsningen fra Ucrete industrigulvløsninger, Ucrete Fast, reduserer installasjonstiden fra 48 timer til mindre enn 12 timer.

Innovasjoner for vannbestandighet

  • Mestring av nøkkelutfordringene ved vannbestandighet

MasterSeal 6100 FX sementmembraner med én komponent og rask herding kan benyttes som vannbestandig fôring i strukturer som inneholder vann.

Injeksjonsmasseinnovasjon

  • Trygg grunn for vindmøller

MasterFlow 9500 Fatigue resistant Exagrout er en sementbasert Exagrout med svært høy styrke for fastmuring av vindturbiner offshore.


En kvinnelig laboratorieassistent kikker i et mikroskop på det tekniske senteret i Shanghai.