Vanntetting og forsegling

MasterSeals totalløsninger for vanntetting

Produktserien MasterSeal under varemerket Master Builders Solutions fra BASF er verdens ledende leverandør av høyeffektive produkter for vanntetting og forsegling som beskytter konstruksjoner mot inntrenging av uønsket vann, fukt og forurensende stoffer.

BASFs spesialister innen vanntetting opererer over hele verden og tilbyr investorer, byggherrer, spesifikasjonsansvarlige og entreprenører et unikt, komplett system av vanntettings- og forseglingsprodukter for den mest kostnadseffektive, pålitelige og langvarige vanntettingsløsningen.

Vi leverer innovative, hurtigherdende vanntettingsløsninger som kan påføres for hånd eller ved sprøyting, og som kan håndtere renovering og beskyttelse av en rekke konstruksjoner.

BASFs forseglingsprodukter danner en kraftig binding som gjør det mulig med bevegelse mellom to eller flere overflater mens vann, fukt og forurensende stoffer hindres i å trenge inn i konstruksjonen. Disse bindingene gir langvarig bestandighet mot vann og kjemikalieangrep og beskytter konstruksjonens integritet, selv i omgivelser med mye bevegelse og fukt.

MasterSeal

MasterSeal vandtætning og overfladebehandling 

Kontakt

Hans Kristian Knobel

Hans Kristian Knobel

Key Account Manager Construction Systems BASF

+47 41 76 87 09