Lukk

Logg inn

Vennligst logg inn med ditt brukernavn og passord.

Logg inn

Can’t remember your accounts password?

Can't access your account?

Velg ditt språk

Denne siden er tilgjengelig på følgende språk:

  Velg sted

  Konkrete, bærekraftige fordeler

  Skån miljøet og styrk bunnlinjen

  Våre innovative produkter til byggebransjen kan gi en mer effektiv utnyttelse av ressursene. På den måten oppnår man både kostnadsbesparelser og redusert miljø- og/eller klimapåvirkning, f.eks. i form av CO2-reduksjon.

   Mere Effektiv Ressourceudnyttelse

  I det følgende kan du lese konkrete eksempler på hvordan produktene fra Master Builders Solutions kan gi konkrete, bærekraftige fordeler i virkeligheten. Eksemplene viser målbare resultater fra våre innovative løsninger til gulvbelegg, beskyttelse av betong samt produksjon av betong og betongelementer.

  Master X Seed
  Master X-Seed

  Raskere, mer fleksibel betongproduksjon og sparte kostnader


  Les om bruken av vår innovative herdeakselerator, Master X-Seed, hos den tyske elementfabrikken fdu Betonwerke, og se hvordan de nå kan produsere raskere, billigere og samtidig redusere CO2-utslippene..

  Les mer og se film

  MasterTop 1327 - 20dB
  MasterTop 1327-20dB

  Trinnlyddempende og slitesterk gulvløsning


  Under renoveringen av en av kontorbygningene til Koteng Eiendom AS i Trondheim falt valget på den komfortable PU-belegningen MasterTop 1327-20dB til gulvene. MasterTop 1327-20dB er det eneste gulvsystemet på markedet der alle lagene påføres i flytende form. Trinnlydreduksjonen er på hele 20 desibel. Gulvet sikrer høy gangkomfort, har svært lang levetid (opptil 50 år!) og lave livssykluskostnader sammenlignet med andre typer gulv.

  Les mer og se film

  MasterProtect 8000 CI
  MasterProtect 8000 CI

  Effektiv korrosjonsbeskyttelse øker bygningenes levetid


  Les om bruken av korrosjonshemmeren MasterProtect 8000 CI på bygningene hos Fundació Joan Miró i Barcelona. Takket være MasterProtect 8000 CI er bygningenes levetid forlenget og utgiftene til løpende vedlikehold betraktelig redusert.

  Les mer og se film

  MasterSeal 6100 FX
  MasterSeal 6100 FX

  Effektiv vanntetting og beskyttelse av betong


  Det italienske forsyningsselskapet A2A driver flere vannkraftverk i de italienske Alpene. Betongkonstruksjonene som transporterer vannet utsettes for ekstreme belastninger (som frost/mildvær). Det var derfor nødvendig med en effektiv vanntetting og beskyttelse. Løsningen – den høyelastiske, sementbaserte lettvektsmembranen MasterSeal 6100 FX – kunne påføres raskt og gjorde det mulig å ta anlegget raskt i bruk igjen. Samtidig reduserte man både materialforbruk og CO2-utslipp.

  Les mer og se film

  * Tallene er basert på konkrete erfaringer fra hhv. Koteng Eiendom AS, det italienske forsyningsselskapet A2A, den spanske elementprodusenten Uniblok, den tyske elementprodusenten fdu Betonwerke og Fundació Joan Miró i Barcelona.Les mer og se film.