Lukk

Logg inn

Vennligst logg inn med ditt brukernavn og passord.

Logg inn

Can’t remember your accounts password?

Can't access your account?

Velg ditt språk

Denne siden er tilgjengelig på følgende språk:

  Velg sted

  ​Flotte gulv til forretningsmiljøer og offentlige bygg

  Gulv i offentlige bygg og forretningsmiljøer skal ikke bare imponere – de skal også være bærekraftige, behagelige å gå på og bidra til god romakustikk. Når så mange krav skal innfris, er det ikke alle gulv som når helt opp. Våre innovative og dekorative MasterTop-gulv har bevist sin styrke i alle typer miljøer, fra travle museer og gallerier til kjøpesentre, hovedkontorer for store selskaper og mye mer. Kombinasjonen av et pent utseende og lang holdbarhet sørger for at gulvene holder samme høye standard, år etter år.

  Bærekraft

  Mastertop-produktene kan brukes i det anerkjente sertifiseringsordningene for bæredyktig bygg som BREEAM, DGNB og LEED. Gulvene gir ekstremt lavt VOC-utslipp og er både AgBB- og M1-sertifiserte. I tillegg til stor grad av frihet og allsidig funksjonalitet utmerker MasterTop-gulvene seg ved å være særdeles konkurransedyktige når det kommer livssyklus. Dette er takket være gulvets utrolige holdbarhet (opptil 50 år!). 

  Lydreduksjon

  I situasjoner det er normalt med kraftig lyd fra fottrinn er lydreduserende egenskaper viktig for å unngå unødvendig, forstyrrende støy. Her er det helt avgjørende med korrekt spesifikasjon: Feil gulv kan virke forstyrrende på brukeropplevelsen i travle bygg som museer, treningssentre, kunstgallerier og biblioteker. MasterTop 1327 lyddempende system kan redusere vertikal lydoverføring med så mye som 20 desibel, uten at det går utover det flotte utseende som MasterTop er så kjent for. 

  Flotte gulv til fete biler - referanse hos Aston Martin-forhandler​

  ​​Aston Martin

  Å innfri både praktiske og estetiske krav er helt avgjørende når man ønsker å oppnå «wow-faktoren». Med MasterTop er det ingen grunn til å inngå kompromisser. I Storbritannia, for eksempel, installerte en forhandler av luksusbilen Aston Martin det rissoverbyggende MasterTop 1324-systemet i et verksted på 3 500 m2. På den måten fikk man bukt med ujevnheter og sprekker i underlaget, og samtidig et gulv som hadde den nødvendige bestandigheten mot fuktighet. Resultatet var en gulvoverflate egnet til biler i luksusklassen, og som skapte den rette atmosfæren for både kunder og ansatte.

  Utstilling av skatter – referanse hos Museum of London

  Museum of London

  Et annet godt eksempel på en skreddersydd gulvløsning finnes i Museum of London i Storbritannia, et av verdens største urbane historiske museer. I denne bygningen skapte MasterTop 1324 og 1325 de perfekte omgivelsene for utstilling av hovedstadens skatter og historiske gjenstander, deriblant den spektakulære og svært tunge Lord Mayor's Coach, bygget i 1757 og pyntet med gull. Når det gjaldt spesifikasjonen for de dekorative MasterTop-gulvene, var man spesielt opptatt av evnen til å oppnå mange effekter fra én enkelt kilde, samtidig som man fikk et gulv som var lett å holde rent, så flott ut, var holdbart og lyddempende.

  Prosjektet, som kostet 20 millioner britiske pund, brukte begge MasterTop-systemene på et område som dekket 2 300 m2. En rekke ulike design ble benyttet, deriblant geometriske mønstre, på mange forskjellige typer underlag. Gulvet klarte alle utfordringer, blant annet å dekke et område med 100 år gammelt gulv. Fjerning av det gamle gulvet først ville ha medført unødvendige skader.

  Maksimal kreativ frihet

  Hele MasterTop-s​erien kan oppsummeres i ett ord: innovasjon. Siden gulvsystemene påføres i flytende form, har arkitekter og interiørdesignere frihet til å skape slående visuelle effekter, enten man ønsker et sofistikert gulv i en enkelt nyanse eller en spennende eksplosjon av farger. Det moderne fargeutvalget gjør at MasterTop-gulv går utover det rent funksjonelle. Flytende påføring gjør det mulig å integrere linjer og mønstre som markerer flyten av gangtrafikk. Man kan også integrere design som selskapslogoer og gjøre disse til en del av en slitesterk, enhetlig overflate. Alle systemene kan enkelt tilpasses rom med kompleks utforming, som søyler, hjørner og døråpninger.

  Ønsker du å vite mer om bruk av MasterTop-gulv i offentlige bygg? 

  Last ned brosjyren vår her​

  Eller få et overblik på siden ​Gulvløsninger til kontorbygg​​

  For å diskutere dine spesifikke behov, ta kontakt med våre eksperter:

  Hans Kristian Knobel
  Key Account Manager Construction Systems
  hanskristian.knobel@mbcc-group.com​
  +47 41 76 87 09

  Peter Merker
  Account Manager Construction Systems
  ​peter.merker@mbcc-group.com
  ​+47 90 87 92 67​​​


  ​Andre referanser:

  ​Sundvolden Hotel

  ​​Sundvolden Hotel
  Les mer...​

  Vålerenga stadion​

  ​​Vålerenga stadion
  Les mer...​