Lukk

Logg inn

Vennligst logg inn med ditt brukernavn og passord.

Logg inn

Can’t remember your accounts password?

Can't access your account?

Velg ditt språk

Denne siden er tilgjengelig på følgende språk:

  Velg sted

  ​Construction Chemicals-avdelingen i BASF AS er nå Master Builders Solutions Norway AS

  Master Builders Solutions Norway AS var inntil 1. desember en del av BASF AS, men er nå en del av MBCC Group, som eies av det globale private equity-selskapet Lone Star. I tillegg til Master Builders Solutions® eier MBCC Group det sterke varemerket PCI, som også er godt etablert på det norske markedet. 

  Master Builders Solutions er et ledende varemerke innenfor byggkjemi over hele verden og tilbyr innovative og bærekraftige produkter og løsninger til både nybygg og renovering i ulike sektorer i byggebransjen, som for eksempel bygninger, infrastrukturkonstruksjoner og anlegg under jorden. Master Builders Solutions Norway AS er en av Norges ledende leverandører av tilsetningsstoffer til betong og en ledende aktør innenfor markedet for ulike byggesystemer, bl.a. fugefrie gulv samt vanntettings- og reparasjonsprodukter til betong.

  I Norge foregår produksjonen av bl.a. tilsetningsstoffer til betong til betongindustrien og sprøytebetong til tunnelbyggeri på vårt produksjonssted i Sagstua. Utover det norske hovedkontoret i Sagstua har vi også et salgskontor i Oslo.

  Fokus på å levere innovative og bærekraftige løsninger 

  Innovasjon er en av de viktigste drivkreftene innenfor varemerket Master Builders Solutions, og dette er sterkt forankret gjennom et nettverk av globale og lokale F&U-sentre. På det globale F&U-senteret i Trostberg i Tyskland jobber eksperter både med grunnleggende forskning og ny betongteknologi i tillegg til utvikling av nye produkter og prosesser i forbindelse med tilsetningsstoffer til betong og relaterte systemløsninger. Forskningssenteret jobber med innovasjonskjeden knyttet til tilsetningsstoffer til betong, med produkter til tunneler og infrastrukturprosjekter i tillegg til å ivareta hele patentporteføljen og globale teknologiprosjekter. 

  Linda Rorgemoen

  "Et godt eksempel er vår innovasjon innenfor betongtilsetningsstoffer, hvor vi bidrar med å utvikle bærekraftig betong med reduserte CO2-utslipp samt utvikling av betong som muliggjør gjenbruk av gammel, nedknust betong. Et annet eksempel er vårt fokus på å utvikle nye og bedre produkter til vanntetting av f.eks. vannrenseanlegg og nye løsninger til bærekraftige og slitesterke gulvsystemer. Overordnet sett er bærekraftighet en av hjørnestenene i vårt daglige virke", sier Linda Rorgemoen, General Sales Manager, Master Builders Solutions Norway AS.

  Mer informasjon finnes her: www.sustainability.master-builders-solutions.com

  Vær forberedt på den digitale tidsalderen

  Den sterke trenden mot økt digitalisering i byggebransjen gjenspeiles også i det digitale tilbudet fra Master Builder Solutions. Med over 100 BIM-objekter (Building Information Modelling) og en stadig voksende objektdatabase tilbys byggebransjen en stor BIM-portefølje under varemerket Master Builders Solutions. Objekter er tilgjengelige i flere globale BIM-biblioteker og -databaser, og alle relevante opplysninger og lenker finner du her: 

  https://virtual-design.basf.com/global/

  I tillegg til BIM tilbyr Master Builders Solutions Norway AS dessuten flere forskjellige løsningsverktøy, beregningsverktøy og andre digitale tjenester: Et eksempel er verktøyet Online Planning Tool. Dette spesifikasjonsverktøyet hjelper ikke bare profesjonelle byggefirma med å finne riktige løsninger til prosjektene sine på en rask og effektiv måte – løsningene er også fleksible og tilpasser seg varierende prosjektkrav samt bidrar med viktig informasjon knyttet til hvert trinn i prosjektplanleggingsprosessen. Mer informasjon finnes her: 

  https://online-planning.master-builders-solutions.com​​

  https://assets.master-builders-solutions.com/da-dk/mbs_concrete_pouring.jpg