Lukk

Logg inn

Vennligst logg inn med ditt brukernavn og passord.

Logg inn

Can’t remember your accounts password?

Can't access your account?

Velg ditt språk

Denne siden er tilgjengelig på følgende språk:

  Velg sted

  ​Ny «Virtual Design and Construction Resource Center», som tilbyr mer enn 200 BIM-løsninger

  • Med mer enn 200 BIM-objekter fra varemerkene Master Builders Solutions, Watson Bowman Acme og Senergy tilbyr vi den største BIM-porteføljen innen byggkjemiske produkter – nå tilgjengelig via forskjellige BIM-bibliotek og databaser.
  • Et globalt team av byggeksperter står klare til å hjelpe kunder, planleggere og arkitekter.
  • En ny hjemmeside fungerer som sentral informasjonsplattform med relevante lenker til BIM-bibliotek, verktøy, kurs og kontaktinformasjon.

  BIM løsninger

  Master Builders Solutions har lansert sitt «Global Virtual Design and Construction Resource Center» (VDC) som tilbyr digitale BIM-løsninger (Building Information Modeling) samt verktøy for valg av produkter, spesifikasjon og bruk. VDC-ressurssenteret består av et globalt nettverk som byggeksperter innenfor arkitektur, ingeniørfag og kontrakts håndtering. De kan bistå kunder, planleggere og arkitekter med rådgivning og tilgang til hele BASFs portefølje innen byggkjemiske produkter. 

  Med mer enn 200 BIM-objekter og snart mer enn 400 Revit-modeller er Master Builders Solutions BIM-portefølje den største i byggkjemibransjen. Den dekker 13 forskjellige bransjesegmenter, blant annet vanntettingssystemer, spesialgulvsystemer, betongreparasjon og beskyttende belegg samt systemer for ekspansjonskontroll og veggsystemer. 

  De digitale løsningene knyttet til varemerkene Master Builders Solutions, Watson Bowman Acme og Senergy er tilgjengelige på mer enn 10 språk. I løpet av de neste årene vil Master Builders Solutions gi fagfolk i byggebransjen ytterligere valuta for pengene når tilbudet utvides til å gjelde nye produktsegmenter og bransjeområder. 

  «Vi er opptatt av å levere til hele byggebransjen. Ettersom bransjen blir stadig mer digitalisert, investerer vi i det digitale tilbudet for å kunne være foretrukken partner for våre interessenter også på dette området. Vårt nye «Virtual Design and Construction Resource Center» er et ideelt tiltak når det gjelder å bistå byggeksperter i forbindelse med innføring av nye digitale rutiner. Her får de tilgang til våre spesifikasjoner og brukerverktøy via markedets største utvalg av BIM-objekter. Fordelen med vårt digitale tilbud er det store utvalget av produkter og løsninger basert på avansert kjemi, som gir bransjen rask og enkel tilgang til vår innovative og bærekraftige portefølje», sier Ralf Spettman, leder for Construction Chemicals-divisjonen i Master Builders Solutions. 

  Master Builders Solutions​ er den første globale leverandøren av byggkjemiske løsninger til å utvikle en intern standardprosess for digital fremstilling, kvalitetskontroll og vedlikehold av BIM-innhold. Grunnlaget er beste praksis fra gjeldende globale standarder som British Standards Institute (BSI), BIM Forum, American Institute of Architects (AIA), American Concrete Institute (ACI), International Standards Organization (ISO) og flere. 

  Spettmann legger til: «Etter flere tusen nedlastinger er tilbakemeldingen fra kundene at systemet er enkelt i bruk og har pålitelige objekter. De kan være sikre på at innholdet i objektene våre er av høy kvalitet i tråd med globale bransjestandarder og beste praksis-rutiner. 

  Kunder, ingeniører og arkitekter over hele verden kan på en enkel måte få tilgang til de digitale ressursene via ulike nettbaserte biblioteker og plattformer. De viktigste tilgangspunktene er den nye globale hjemmesiden «BASF Virtual Design and Construction Resources», BIMObject® Library, BIMsmith® Market og NBS National BIM Library, i tillegg til «Master Builders Solutions’ Online Planning Tool». 

  All informasjon finnes på: 

  BimObject Library:
  ​www.bimobject.com/en/product?brand=mbcc-group
  NBS National BIM Library:
  www.nationalbimlibrary.com/en/search/?searchTerm=basf
  BIMsmith Market:
  https://market.bimsmith.com/BASF

  Online Planning Tool – et enkelt, raskt og smart spesifikasjonsverktøy

  Online Planning Tool 

  Med Online Planning Tool har Master Builders Solutions utviklet et innovativt spesifikasjonsverktøy som ikke bare raskt og enkelt hjelper fagfolk med å finne de rette løsningene for prosjektene sine, men kan også tilpasse seg endringer i prosjektkrav og gir viktig informasjon underveis i prosjektplanleggingen. Online Planning Tool finnes på mer enn ti europeiske språk, inkludert norsk.

  «Verktøyet har allerede vist sin fortreffelighet i praktisk bruk», forteller Elisabeth Casas Bolivar, prosjektleder og ansvarlig for konseptutviklingen av Online Planning Tool i Master Builders Solutions. F.eks. har en rekke ingeniørfirmaer i Spania brukt verktøyet aktivt en god stund, og i Italia, Polen og Tyskland brukes Online Planning Tool for øyeblikket i designfasen av infrastrukturprosjekter innen vannhåndtering». 

  Mer informasjon finnes på: 

  www.online-planning.construction.basf.com