Lukk

Logg inn

Vennligst logg inn med ditt brukernavn og passord.

Logg inn

Can’t remember your accounts password?

Can't access your account?

Velg ditt språk

Denne siden er tilgjengelig på følgende språk:

  Velg sted

  Beskytt nylagt betong mot rissdannelse

  MasterKure 127WB herdemembran beskytter den nystøpte betongen effektivt mot uttørking og dannelse av svinnriss.


  Ved utstøping av betong, er tiden fra utlegging av betongen, til beskyttelse og etterbehandling kritisk. I denne perioden kan sol, vind og varme føre til et stort vanntap på betongoverflaten og dermed oppstår skader som svinnriss og en svak betongoverflate.

  Heldigvis kan betongen enkelt og raskt beskyttes mot uttørking ved hjelp av en midlertidig etterbehandling med MasterKure 127WB. MasterKure 127WB er en løsemiddelfri membranherder som påføres den ferske betongen så raskt som mulig etter utstøping, og etter eventuell glatting eller pussing. Den danner en membran som reduserer vannfordampingen fra overflaten, noe som reduserer risikoen for svinnriss. MasterKure 127WB er velegnet til alle betongtyper og alle typer støpe-oppgaver på byggeplasser, f.eks. betongdekker, betonggulv, broer, betongelementer m.m.

  ​Effektiv og sertifisert membranherder

  «MasterKure 127WB har vært brukt av norske entreprenører i årevis, og er en effektiv metode for å unngå uttørking og svekkelse av betongoverflaten», sier Sveinar Myklebust, Key Account Manager, Admixture Systems, Master Builders Solutions Norway A/S, og fortsetter: «Produktets herdeeffekt er dessuten testet iht. flere relevante standarder.»

  Produktet er testet iht. ASTM C-156-80a, TI-B 33 og CEN/TS 14754-1:2007 og kan brukes i bærekraftig bygging som DGNB og svanemerket bygging.

  ​Rask og enkel bruk

  MasterKure 127WB påføres betongoverflaten så raskt som mulig etter utstøping. Den påføres enkelt og raskt enten med trykkluftsprøyte, kost eller rulle, og har en lyserød farge som bidrar til å sikre jevn påføring og unngå «helligdager». Skal betongen glattes eller pusses, påføres MasterKure 127WB nok en gang etterpå for å oppnå optimal effekt. 

  Les mer i teknisk datablad:MasterKure 127 WB

  Kontakt: 

  Sveinar Myklebust
  Senior Account Manager & Concrete Technician Admixture Systems
  +47 468 24 968
  sveinar.myklebust@masterbuilders.com

  Sondre Moe Pekeberg
  Account Manager & Technical Support Admixture Systems
  +47 477 14 357
  sondre.pekeberg@masterbuilders.com​​