Lukk

Logg inn

Vennligst logg inn med ditt brukernavn og passord.

Logg inn

Can’t remember your accounts password?

Can't access your account?

Velg ditt språk

Denne siden er tilgjengelig på følgende språk:

  Velg sted

  ​​​​Master Builders Solutions lanserer Ucrete CS, et robust, fargestabilt gulv med optimaliserte estetiske egenskaper

  • Forbedret bestandighet mot misfarging fra kjemiske flekker og ultrafiolett lys

  • Langvarig, attraktivt utseende til produksjonsmiljøer med hard belastning i næringsmiddelindustrien

  • Utvidet utvalg av stabile farger, inklusive pastellnyanser

  • ​Ucrete CS bygger på 50 års erfaring og enestående, kompromissløs ytelse

  Ucrete CS

  Et innovativt, fargestabilt Ucrete-gulv fra Master Builders Solution lanseres over hele Europa fra begynnelsen av 2020. Ucrete CS bygger på 50 år på gulvtoppen og kommer med et utvidet fargeutvalg, inklusive pastellnyanser, som gir enda flere muligheter for å installere flotte gulv i industrimiljøer. 

  Lanseringen av Ucrete CS representerer et stort skritt fremover når det gjelder robuste industrigulv, takket være systemets flekkavvisende egenskaper, UV-bestandighet og fargestabilitet. Ucrete CS setter en ny standard for forventninger til et holdbart utseende på gulv i næringsmiddelindustrien. 

  Ian Smith, Global Business Segment Manager, Performance Flooring i Master Builders Solutions, forklarer: «Mange Ucrete-gulv er fremdeles i bruk etter flere tiår og bidrar på den måten til lavere kostnader for eierne. Vårt innovative Ucrete CS-system, som reduserer misfarging fra kjemiske flekker og fargeendringer på grunn av UV-stråling, representerer dermed noe helt nytt når det gjelder kundenes estetiske forventninger. Her er det ikke inngått noen kompromisser når det gjelder ytelse på absolutt øverste nivå.» 

  I tillegg til disse nye egenskapene, har man beholdt alle de velkjente ytelsesegenskapene som har gjort Ucrete markedsledende innen gulv i aggressive produksjonsområder. Ucrete CS er et opplagt valg når man trenger robuste, varige gulv med lave vedlikeholdskostnader. 

   Som med alle Ucrete-systemer gir Ucrete CS en utmerket bestandighet mot kjemikalier, inklusive organiske og ikke-organiske syrer, samt utslipp av kokende vann og rengjøring ved høye temperaturer. Ucrete setter standarden for industrigulv i næringsmiddelindustrien – inklusive meierier, bryggerier, farmasøytisk og kjemisk industri.

  Ucrete CS

  Ucrete – robuste, nyskapende gulv i mer enn 50 år​

  Helt fra starten av har innovasjon vært den viktigste drivkraften i utviklingen av Ucrete-systemene våre. Betydelige investeringer i forskning og utvikling har gjort det mulig å oppnå en rekke milepæler i løpet av de siste 50 årene, for eksempel:

  • 1982: Det første antistatiske, hygieniske terazzogulvet for legemiddelindustrien
  • 1993: Det første robuste gulvet med flytende påføring og motstandsdyktighet mot termisk sjokk for ergonomisk utlegging
  • 2003: De første systemene med spesifiserte sklisikre profiler – det viktigste kravet i næringsmiddelindustrien
  • 2011: De første hurtigherdende, smaks- og luktnøytrale systemene som reduserte nedetiden, også ved lave temperaturer
  • 2018:Ensartet, antistatisk gulv som tåler termisk sjokk

  Det nye Ucrete CS-systemet er enda en viktig milepæl i historien bak Ucrete. Med UV-beskyttelse som gir fargestabilitet i tillegg til ekstra flekkbestandighet er Ucrete CS et attraktivt, svært holdbart, hygienisk og sikkert gulv.​

  Les mer om Ucret​e CS​

  Brosjyre: Ucrete CS

  Robust og fargestabilt gulv for et mer estetisk arbeidsmiljø

  Kan Ucretegulv ødelegges?

  Kan Ucretegulv ødelegges?

  Destruction Challenge - klik her og se video.