Lukk

Logg inn

Vennligst logg inn med ditt brukernavn og passord.

Logg inn

Can’t remember your accounts password?

Can't access your account?

Velg ditt språk

Denne siden er tilgjengelig på følgende språk:

  Velg sted

  Velkommen til Online Planning Tool fra Master Builders Solutions!

   Online Planning Tool

  Effektiv planlegging av byggeprosjekter

  Definér din egen løsning i kun tre trinn, og last ned din egen brukertilpassede spesifikasjonrapport. Legg til BIM-objekter og all produktrelatert informasjon.

  Vårt online planleggingsverktøy hjelper deg med å finne løsningene du trenger, alt etter bransje- og bygningstype.

  • Enkelt: Enten du jobber på PC på kontoret eller nettbrett på byggeplassen, gjør den grafiske navigasjonen det enkelt å finne løsningene du trenger.
   Har du ikke tid til å definere hele prosjektet? Da kan du lagre prosjektet på kontoen din og gå tilbake når som helst for å ferdigstille, kontrollere eller justere det.

  • Raskt: Lag egne brukertilpassede rapporter og legg til alle relevante opplysninger, som f.eks. BIM-objekter, spesifikasjoner og produktsertifiseringer, med et enkelt klikk.
   Du kan laste ned rapportene umiddelbart eller lagre dem på kontoen din. 

  • Smart: Selv mindre prosjekter kan innebære risiko hvis man overser detaljer. 
   Definér de spesifikke forholdene for den aktuelle konstruksjonen og kontroller de forskjellige valgmulighetene for å sikre at ikke noe er glemt.
   Spørsmål underveis? Har du behov for teknisk rådgivning i forbindelse med et konkret prosjekt, eller ønsker du et pristilbud på løsningen du har funnet? Send oss en forespørsel med et enkelt klikk. Teamet vårt vil svare deg så raskt som mulig.

   Du kan nå lage egne prosjektspesifikasjoner for følgende sektorer: drikkevannsreservoarer under bakkenivå, vanntårn, vanntetting av tanker og tankgårder i industrimiljøer samt forskjellige bygningstyper i spillvannsanlegg. Vi jobber kontinuerlig med å tilby flere scenarier som kan simulere ditt neste prosjekt. 

   Ønsker du å komme i gang med Online Planning Tool? Registrer deg nå!

  Online Planning Tool 

  Ønsker du å komme i gang med Online Planning Tool?

  Ønsker du å komme i gang med Online Planning Tool?

  Registrer deg nå!