Produsenter av ferdigstøpt betong

Optimaliserte betongblandinger, reduserte kostnader, uovertruffen finish

For å holde seg konkurransedyktige har produsenter av ferdigstøpt betong hele tiden behov for å øke kvaliteten og produktiviteten og redusere kostnadene innenfor stramme produksjonsplaner.

Produsenter av ferdigstøpt betong har i stadig større grad satt sin lit til ny, innovativ teknologi innenfor tilsetningsstoffer som BASF har utviklet for varemerket Master Builders Solutions, i tillegg til vår personlige kundestøtte. Våre innovasjoner tilfører verdi, bidrar til økt produksjonseffektivitet og gir elementene bedre estetikk, fasthet og bestandighet.

Vårt brede utvalg av kvalitetsprodukter i MasterGlenium-serien er uovertruffent. Dette omfattende tilbudet av vannreduserende produkter gir produsenter av ferdigstøpt betong løsninger som er spesielt tilpasset deres behov, med særskilt fokus på reduserte driftskostnader og bedre arbeidsforhold. MasterGlenium-produktene kan kombineres med MasterSure-teknologien for å oppnå ønsket grad av opprettholdelse av slump. Vi har også utviklet supplerende produkter som letter avforming og forbedrer betongens overflatefinish og estetikk.

MasterGlenium: sterkt vannreduserende tilsetningsstoffer

MasterRheobuild: sterkt vannreduserende tilsetningsstoffer med reoplastiske egenskaper

MasterLife: korrosjonsbestandige tilsetningsstoffer

MasterFinish: overflate- og finishforbedrende tilsetningsstoffer

MasterKure: herdemidler

MasterSet – tilsetningsstoffer for justering av betongens avbindingstid

Master X-Seed: avanserte herdeakselererende tilsetningsstoff

MasterFiber: sprekkontrollfibre