Lukk

Logg inn

Vennligst logg inn med ditt brukernavn og passord.

Logg inn

Can’t remember your accounts password?

Can't access your account?

Velg ditt språk

Denne siden er tilgjengelig på følgende språk:

  Velg sted

  Byggherrer/Investorer

  Master Builders Solutions leverer den bredeste porteføljen av produktsystemer for bygg- og anleggsprosjekter. Ved å samarbeide tett med våre kunder leverer vi støtte spesielt rettet mot byggherrer, investorer og eiendomsutviklere. Vårt skreddersydde rådgivnings- og løsningstilbud kombinerer markedsledende produkter og global ekspertise som oppfyller utførelses- og effektivitetskravene til byggherrer og investorer.

  Enten det gjelder bygging av nye bygg, spennende renovasjonsprosjekter eller strukturelt vedlikehold, vet Master Builders Solutions spesialister at nøkkelen til suksess ligger i å forstå og vurdere hvert enkelt prosjekt fra starten av. Våre erfarne teknikere evaluerer de spesifikke kravene for hver enkelt anleggsplass, i tråd med lokale forhold, for å formulere omfattende strategier.

  Master Builders Solutions innovative produkter og løsninger sparer tid og penger for kunder. Vi sørger for at konstruksjoner bygges eller renoveres raskt og effektivt med lite eller ingen nedetid. Våre mer varige løsninger bidrar til å forlenge vedlikeholdssyklusene, noe som er mer kostnadseffektivitet, slik at byggherren endelig kan oppleve høyere avkastning. Master Builders Solutions hjelper også kunder med å oppnå bærekraftig bygging ved å utvikle produkter som er miljøgodkjente av tredjeparts godkjenningssystemer som LEED, BREEAM og DGNB.

  Master Builders Solutions​, som selv er en industriinvestor, vet hva som teller for at bygg- og anleggsprosjekter skal lykkes. Vi vektlegger derfor blant annet risikostyring i planleggingen. Vi støtter deg som investor eller byggherre ved å minimere risikoen ved å bruke fullt kompatible produktsystemer, garantere profesjonelt håndverk og problemfri installasjon med anbefalte påføringsoperatører som har fått opplæring av Master Builders Solutions.

  Betongproduksjon

  Betongbeskyttelse

  Betongreparasjon

  Injeksjonsmasser

  Vanntetting og forsegling

  Gulv

  Innovasjoner

  Løsninger for boligbygg

  Løsninger for næringsbygg

  Løsninger for parkeringshus

  Løsninger for broer, jernbane og veier

  Løsninger for vannbehandlingsbransjen

  Løsninger for kraftindustrien

  Løsninger for kjemisk industri

  Løsninger for mat- og drikkevareindustrien

  Løsninger for legemiddelindustrien

  Løsninger for elektronikkindustrien

  Løsninger for marine konstruksjoner

  Løsninger for helse og omsorg

  Løsninger for skole og utdanning


  En byggeleder i arbeid.