Lukk

Logg inn

Vennligst logg inn med ditt brukernavn og passord.

Logg inn

Can’t remember your accounts password?

Can't access your account?

Velg ditt språk

Denne siden er tilgjengelig på følgende språk:

  Velg sted

  Påføringsoperatører

  Master Builders Solutions er mer enn bare et utvalg av markedsledende produkter. Gjennom vår omfattende ekspertise fra en lang rekke byggeprosjekter fra hele verden tilbyr Master Builders Solutions' globale konsulentnettverk en fullt integrert metode for påføringsoperatører og bistår med teknisk rådgivning, tilpasset støtte på anleggsplassen og produktopplæring for å bedre kvaliteten, effektiviteten og sikkerheten i forbindelse med påføringsarbeidet ved bygg av nye bygg, vedlikehold og renovasjon.

  Funksjoner og bruksområder

  Løsninger

  Reparasjon og beskyttelse

  Spesialistene våre vet at for å gjenopprette den strukturelle integriteten og forlenge levetiden til konstruksjoner holder det ikke å se på overflateskader for å finne de bakenforliggende årsakene til forringelsen. Ved å samarbeide tett med deg fra starten av prosjektet utarbeider vi skreddersydde sikre og bærekraftige systemstrategier som er kompatible med forholdene på den lokale anleggsplassen. Vi bidrar til at kundene våre lykkes ved å sørge for rask gjenoppretting av driften og forlenget levetid.

  Master Builders Solutions’ produkter for bygg og anlegg er formulert for å etablere formålstjenlige systemer som gir mest effektiv renovasjon og langvarig beskyttelse. Våre teknologisk avanserte produkter er uavhengig testet i samsvar med nasjonale og/eller internasjonale standardkrav og omfatter alt fra hurtigherdende reparasjonsmørtler og betongforsterking til reparasjon av sprekker, korrosjonsinhibitorer og beskyttende belegg.

  MasterEmaco

  MasterProtect

  Gulv

  Master Builders Solutions spesialiserer seg på skreddersydde gulvløsninger med en rekke ulike bruksområder. Våre førsteklasses MasterTop og Ucrete sømløse gulvsystemer er formulert for både dekorative og industrielle formål og med tanke på individuell ytelse og tekniske kriterier som påføringsoperatører for gulv og spesifikasjonsansvarlige må ta hensyn til, for eksempel kostnader, tidsbegrensninger og produksjonseffektivitet.

  Den omfattende MasterTop produktfamilien, som er en del av varemerket Master Builders Solutions, inkluderer polyuretan- og epoksy-gulvsystemer. Disse ferdigpakkede flytende, hurtigherdende harpiksene kan påføres i oppreist stilling, noe som gjør arbeidet enklere og raskere. Løsningene passer til de fleste sektorer og har behagelige, langvarige og attraktive kvaliteter som spenner fra enkle ensfargede til svært dekorative utgaver.

  Våre avanserte Ucrete industrigulv tar det et hakk videre når det gjelder langvarige løsninger. Ucrete er mye brukt i mat- og drikkevareindustrien, kjemisk industri og legemiddelindustrien og er ideelt for gulv som hele tiden er utsatt for aggressive kjemikalier, mekanisk påkjenning og varmesjokk. Ucrete leveres ferdigpakkede riktige mengder, og vi tilbyr omfattende opplæring til sertifiserte Master Builders Solutions påføringsoperatører for optimalisert ytelse.

  Master Builders Solutions​ globale team på teknisk kundestøtte vet at rask påføring og gjenoppretting av driften er viktig. Våre erfarne teknikere samarbeider tett med påføringsoperatører helt fra planleggingsfasen av prosjekt. Ved å ta hensyn til hele livsløpet til produktet velger de den mest pålitelige, bærekraftige og kostnadseffektive gulvløsningen som dekker behovene til hver enkelt kunde og industri.

  MasterTop

  Ucrete

  Vanntetting

  Enten bygningskonstruksjonen går over eller under bakkenivå, er den uansett utsatt for den nedbrytende påvirkningen fra uønsket vann i form av regnvann, fukt, hydrostatisk trykk og forurenset vann som over tid kan gå utover konstruksjonens langsiktige integritet.

  Størsteparten av disse problemene inntreffer ofte separat og i skjøter på konstruksjonens overflate der konstruksjonsmessige detaljer sammenføyes. Nøye overveielse under den tekniske planleggingen av disse forbindelsene forlenger levetiden og begrenser sprekker og lekkasjer, som forårsaker langvarige skader på konstruksjonen.

  MasterSeal-porteføljen føres under varemerket Master Builders Solutions og er verdensledende hånd- og sprøytepåførte flytende vanntettingsmembraner som er formulert for å stoppe vannlekkasjer og inntrenging av fukt i alle typer konstruksjoner, blant annet parkeringsplasser og -hus, vannbehandlingsanlegg og vannmagasiner, industrianlegg, tak og konstruksjoner under bakken.

  Master Builders Solutions​ spesialister på vanntetting tilbyr en unik, omfattende systemmetode for effektiv vanntetting og rehabilitering av alle typer nybygg eller bygg som renoveres. Våre globale konsulenter samarbeider med investorer, byggherrer, spesifikasjonsansvarlige og påføringsoperatører fra starten av prosjektet for å utarbeide en komplett skreddersydd løsning ved å velge riktig kombinasjon av vanntettingsprodukter og gi kundestøtte og opplæring for å forbedre påføringsarbeidet, produksjonseffektiviteten og sikkerheten.

  Påføringsoperatører omdanner et utvalg av flytende produkter til en vanntettingsløsning som dekker alle deler av og sider ved konstruksjonen. Kun ved å bruke riktig kombinasjon av produkter og med spesialisert og profesjonell påføring blir vanntettingsproblemer løst på en effektiv måte, noe som gir de behandlede konstruksjonene lang levetid.

  MasterSeal


  En arbeider påfører gulvmateriale.