Lukk

Logg inn

Vennligst logg inn med ditt brukernavn og passord.

Logg inn

Can’t remember your accounts password?

Can't access your account?

Velg ditt språk

Denne siden er tilgjengelig på følgende språk:

  Velg sted

  Løsninger for marine konstruksjoner

     
  Etter langvarig eksponering mot vann kan vannet ha svært negativ innvirkning på betong. Master Builders Solutions omfatter løsninger for både nybygging og renovasjon av marine konstruksjoner som for eksempel brygger, havnekonstruksjoner, demninger, caissoner, peler og steinfyllinger som er utsatt for konstante krefter fra vann, ekstreme værforhold og korrosjon fra saltvann.

  Tilsetningsstoffer som motvirker destruktive elementer

  For plassering av betong under vann har Master Builders Solutions spesielle utvaskingsbestandige tilsetningsstoffer som binder og holder betongen flytende for å oppnå ønsket fasthet og bestandighet og samtidig bidrar til å sikre minimal påvirkning på livet i vannet.

  Master Builders Solutions har i tillegg løsninger for vanntetting helt fra starten av. Våre raske, pålitelige og kostnadseffektive tilsetningsstoffløsninger kombinerer korrosjonsinhibitorer og vanntettingssystemer for å oppnå vannavvisende, ugjennomtrengelig betong som er beskyttet mot inntrenging av klorider og mot røffe værforhold.

  Nøye overveielse under bygging kan begrense sprekker, lekkasje og forringelse, slik at konstruksjonens levetid forlenges. Vår satsing på kvalitetsløsninger og kontinuerlig forskning og utvikling av nye tilsetningsstoffprodukter og -systemer er i tråd med kundenes behov og tilfører verdi til konstruksjoner over hele verden.

  Komplekse reparasjonsutfordringer forenkles

  Over tid kan korrosjonsangrep gå kraftig utover anvendeligheten til marine konstruksjoner. Korrosjon på betongarmeringen skyldes i stor grad flere års eksponering mot kraftig miljøpåvirkning, inntrenging av vann og skadevirkningene av klorider, sulfater og fryse/tine-vekslinger samt slitasje på grunn av skipstrafikk og avsetninger i sjøvannet.

  reparasjons- og beskyttelsesløsninger som trengs for å forlenge levetiden til betong i disse svært aggressive omgivelsene. Disse løsningene omfatter anti-karbonatiserings belegg og hydrofoberingsbelegg, hurtigherdende betongreparasjonsmørtler og essensielle produkter for reparasjon av sprekker og velprøvde katodiske beskyttelsesprodukter som er ideelle for maritime konstruksjoner.

  MasterFlow

  Et skip ved en havn.