Løsninger for kjemisk industri

Gulvløsninger du kan stole på

Kravene innen kjemisk industri er svært store. Varemerket Masters Builders Solutions fra BASF har en portefølje med særdeles slitesterke Ucrete polyuretan- epoksybaserte gulvsystemer som oppfyller krav til gulv i kjemisk sektor. Disse gulvsystemene gir eksepsjonell bestandighet mot mekanisk påvirkning og kjemikalier så vel som bestandighet mot varmesjokk.

Våre gulvsystemer for både innendørs og utendørs bruk kan legges og tas raskt i bruk, slik at produksjonen kan fortsette med minimalt med avbrudd.

MasterTop

Ucrete

Beskyttelse der det trengs mest

Som et ytterligere beskyttelsestiltak for å forhindre, kontrollere eller motvirke større farlige hendelser, er det nødvendig med en strukturelt pålitelig sekundær barriere for lagring av kjemikalier og andre farlige stoffer i kjemisk industri.

Våre markedsledende kjemikaliebestandige belegg og produkter for overflatebehandling gir langvarig bestandighet og beskyttelse mot kjemikalieangrep. I tillegg har vi bestemte hurtigherdende reparasjonsmørtler som gjenoppretter den strukturelle integriteten etter kraftig eksponering for aggressive kjemikalier.

Vi tilbyr også et komplett utvalg av sement- og polymerbaserte presisjonsinjeksjonsmasser for stabilisering og forankring av maskiner.


To arbeidere står på lastetanker.