Lukk

Logg inn

Vennligst logg inn med ditt brukernavn og passord.

Logg inn

Can’t remember your accounts password?

Can't access your account?

Velg ditt språk

Denne siden er tilgjengelig på følgende språk:

  Velg sted

  Betongproduksjon

  Våre innovative tilsetningsstoffer gir betongkonstruksjoner økt verdi og pålitelighet

  Det er helt nødvendig å ha riktig tilsetningsstoffpartner for å lykkes som betongprodusent. Master Builders Solutions er en leder i bygg- og anleggsbransjen som innovatør av produkter til bruk i ferdige blandinger, ferdigstøpt/forspent betong, betongmurverk, dekkearbeid og underjordsarbeid for å forbedre betongens egenskaper knyttet til plassering, pumping, etterbehandling, finish, ytelse og bærekraft. Vi tilbyr et omfattende kvalitetsutvalg av plastiserende tilsetningsstoffer til betong for å øke produktivitet, ytelse og effektivitet samt supplerende tilsetningsstoffer for å forbedre betongens fasthet, bestandighet, vannbestandighet, estetikk og bærekraftige egenskaper.

  Plastiserende og superplastiserende tilsetningsstoffer

  Våre spesielt formulerte tilsetningsstoffer har vannreduserende egenskaper som gjør det mulig å produsere høyfast, bestandig betong med høy bearbeidbarhet for enkel plassering. Disse plastiserende tilsetningsstoffene finnes under varemerkene MasterGlenium, MasterPolyheed, MasterRheobuild og MasterPozzolith og kan kombineres med vår MasterSure-teknologi for å gi økt opprettholdelse av slump uten at det går utover avbindingstiden.

  MasterGlenium: sterkt vannreduserende tilsetningsstoffer
  MasterCast:  betongforbedrende midler for produsenter av prefabrikert betong
  MasterPozzolith: vannreduserende tilsetningsstoffer for betong med lav fasthet

  Spesialprodukter

  Vår spesialserie med hjelpetilsetningsstoffer modifiserer betongens egenskaper for å lette arbeidet med rengjøring av forskalinger, regulere avbindingstid, gi selvutjevnende egenskaper, tilføre luft, bekjempe korrosjon, sulfatangrep og alkali-silika-reaksjoner og forbedre betongens overflatefinish og estetikk.

  Gjennom innovative tilsetningsstoffer i verdensklasse og våre ekspertise hjelper Master Builders Solutions betongprodusenter med å utvikle betong som innehar spesielle ytelsesegenskaper. Disse egenskapene inkluderer fleksibel fasthet, robust stabilitet, høy grad av bearbeidbarhet og bærekraft, forbedret ekstrudering, utvaskingsbestandighet, sprekkontroll og vannbestandighet. Disse uovertrufne egenskapene i forbindelse med ytelse og økonomi kan kvantifiseres ved hjelp av en rekke innovative elektroniske verktøy utviklet av Master Builders Solutions​. Kundene våre kan bruke disse verktøyene til å øke lønnsomheten og skille seg ut på markedet.

  MasterCell:  tetthetsreduserende tilsetningsstoffer
  MasterLife: korrosjonsbestandige tilsetningsstoffer
  MasterAir: luftinnførende tilsetningsstoffer
  MasterFinish: overflate- og finishforbedrende tilsetningsstoffer
  MasterColor: farge- og finishforbedrende tilsetningsstoffer
  MasterKure: herdemidler
  MasterSet: tilsetningsstoffer for justering av betongens avbindingstid
  MasterMatrix: tilsetningsstoffer for selvkomprimerende betong
  Master X-Seed: avanserte herdeakselererende tilsetningsstoff
  MasterFiber: sprekkontrollfibre


  Nyblandet betong