Lukk

Logg inn

Vennligst logg inn med ditt brukernavn og passord.

Logg inn

Can’t remember your accounts password?

Can't access your account?

Velg ditt språk

Denne siden er tilgjengelig på følgende språk:

  Velg sted

  Løsninger for gruveindustrien

  Master Builders Solutions er verdensledende innen levering av pålitelige, kunderettede produktløsninger til gruvesektoren. I mer enn 100 år har våre innovasjoner vært selve referansepunktet i industrien. Vi har levert globalt tilpassede løsninger som fungerer i stadig skiftende geologiske omgivelser og utfordrende underjordsforhold. I dag fortsetter vi å støtte gruvesektoren med teknologiske fremskritt som har direkte positiv innvirkning på sikkerheten og produktiviteten, og som dermed bidrar til en bærekraftig fremtid for gruveindustrien.

  Bergsikring

  Fjellstø bergsikring

  Under gruvedrift utføres det mange viktige prosesser som for eksempel bergsikring, som sikrer det utgravde området. Master Builders Solutions​ erfarne, servicerettede ingeniører kan håndtere en lang rekke utfordringer på en sikker og kostnadseffektiv måte. Kjernekompetansen knytter seg til bergsikring som gjør bruk av fiberarmert sprøytebetong og unike sprøytemembraner (Thin Spray-on Liner – TSL) som er flammehemmende og danner langvarig, sømløs binding for å forhindre forvitring, selv på komplekse geologiske overflater.

  Sprøytebetong
  Sprøytebetong

   

  Grunnstabilisering

  Bedre produktivitet og sikkerhet med pålitelig grunnstabilisering

  Varemerket Master Builders Solutions tilbyr et komplett utvalg av spesialiserte injeksjonsharpikser og -systemer for grunnstabilisering ved gruvedrift og boring i fjell.

  Takket være kunnskap om geologiske utfordringer ved både gruvedrift i hardt fjell og kullgruvedrift kan vårt globale tekniske team levere de mest kostnadseffektive før- og etterinjeksjonsløsningene for grunnstabilisering ved dårlige grunnforhold og for å håndtere uventet inntrenging av vann. Ved hjelp av praktisk opplæring og støtte på anleggsplassen holdes driftsforstyrrelsene til et minimum, og det sikres en god arbeidsflyt.


  Injeksjoner

   

  TBM

  Effektive, høytytende produkter gir bedre TBM-arbeid

  Det relativet nye konseptet ved å bruke TBM-teknologi i gruvedrift i stedet for konvensjonell boring og sprenging har gitt økt produksjonseffektivitet, gitt raskere utgraving og forbedret arbeidsforholdene.

  Som global leder innen spesialtilpassede løsninger for tunnelarbeid i hardt fjell og løsmasser tilbyr vi det største utvalget av pålitelige og teknologisk avanserte TBM-produkter og -tjenester for lukkede maskiner til bruk i løsmasser og åpne maskiner for hardt fjell.

  Da vi tilbyr totalløsninger, identifiserer vi de mest kostnadseffektive produktene og systemene for å gjøre TBM-driften mer effektiv. Vi integrerer våre profesjonelle og kompetente tekniske tjenester fra oppstarten av prosjektet og stiller til rådighet et team med internasjonale og lokale gruvedriftseksperter for å bidra med produktopplæring, teknisk rådgivning, støtte på anleggsplassen og feilsøking.

  TBM
  TBM