Lukk

Logg inn

Vennligst logg inn med ditt brukernavn og passord.

Logg inn

Can’t remember your accounts password?

Can't access your account?

Velg ditt språk

Denne siden er tilgjengelig på følgende språk:

  Velg sted

  Om Master Builders Solutions

  Master Builders Solutions er et verdensomspennende merke for avanserte kjemiske løsninger for byggebransjen. Merket bygger på styrkene til mange eksisterende merker og produkter og representerer vår mer enn 100 år lange erfaring innen byggebransjen.

  Merket Master Builders Solutions samler all ekspertise for å skape kjemiske løsninger for nye byggverk, reparasjon og renovasjon av strukturer. Master Builders Solutions bygger på erfaring fra mer enn et århundre i byggebransjen.

  Den omfattende porteføljen som tilhører merket Master Builders Solutions, inneholder varige løsninger for bygging, vedlikehold, reparasjon og renovering av konstruksjoner:

  • Betongtilsetninger
  • Sementtilsetninger
  • Løsninger for undergrunnskonstruksjoner
  • Injeksjonsmasser
  • Løsninger for vanntetting

  ​Vårt norske kontor og produksjonsanlegg ligger i Sagstua, mens vi har internasjonale utviklingsavdelinger i både Trostberg, Tyskland og Treviso i Italia. Vårt globale hovedkontor, som huser en rekke globale funksjoner, ligger i Mannheim i Tyskland. Vi har virksomhet i 36 land og driver 35 produksjonsanlegg med mer enn 1600 ansatte.​

  Utnytt vår globale eksp​ertise til ditt prosjekt

  Master Builders Solutions er basert på et globalt nettverk av byggeksperter med lang erfaring og stor kompetanse.
  • Vi kombinerer de rette elementene fra vår portefølje for å takle utfordringene du støter på i ditt byggeprosjekt.
  • Vi samarbeider på tvers av kompetanseområder og landegrenser og trekker veksel på erfaring fra utallige byggeprosjekter over hele verden.
  • Vi balanserer global teknologi med en dyp innsikt i lokale bygningsforhold for å utvikle innovasjoner som hjelper deg med å oppnå en mer vellykket og bærekraftig løsning for ditt byggeprosjekt.

  Master Builders Solutions representerer summen av vår kompetanse innen kjemiske løsninger, tilgjengelig for deg i ditt byggeprosjekt fra idéfase til realisering.