Lukk

Logg inn

Vennligst logg inn med ditt brukernavn og passord.

Logg inn

Can’t remember your accounts password?

Can't access your account?

Velg ditt språk

Denne siden er tilgjengelig på følgende språk:

  Velg sted

  Løsninger for betongbransjen

  Master Builders Solutions ligger helt i teten i bransjen for betongproduksjon og leverer uovertrufne løsninger og pålitelige produkter som gir bedre betongytelse over hele verden. Vi vet at innovasjon er nøkkelen til suksess. Vårt globale nettverk av kjemikaliespesialister fortsetter å drive betongbransjen fremover med nye produkter og løsninger som gir enestående kvalitet og økonomiske fordeler for produsenter av ferdigstøpt, ferdigblandet, plasstøpt og prefabrikkert betong.

  Som verdensledende innovatør innen avanserte tilsetningsstoffsystemer lykkes Master Builders Solutions  i dagens svært konkurransebetonte marked. Ved å samarbeide tett med våre kunder fra starten av kan vi kombinere lang erfaring med praktisk teknisk kundestøtte for å identifisere de spesifikke behovene ved hvert enkelt byggeprosjekt. Våre vurderinger sikrer at de riktige tilsetningsstoffene og anvendelsesmetodene blir valgt fra vår omfattende portefølje som oppfyller og overgår de økende kravene til produktivitet, fasthet, bestandighet og bærekraft.

  Gjennom kontinuerlig forskning og utvikling kan Master Builders Solutions tilby nye og spennende produkter som vårt markedsledende plastiserende tilsetningsstoff MasterGlenium som danner svært flytbar og selvkomprimerende betong for raskere plassering og økt bestandighet. Vi har også oppnådd en viktig balanse mellom bærekraft og økonomiske fordeler. Betongløsningen vår Green Sense Concrete reduserer CO2-utslipp ved å erstatte sement med resirkulerte materialer, og vårt banebrytende tilsetningsstoff Master X-Seed er formulert for å øke energieffektiviteten ved å akselerere herdingen under de tidlige stadiene av herdeprosessen.

  Green Sense Concrete

  Innovasjoner

  MasterLife

  MasterMatrix

  MasterGlenium