Lukk

Logg inn

Vennligst logg inn med ditt brukernavn og passord.

Logg inn

Can’t remember your accounts password?

Can't access your account?

Velg ditt språk

Denne siden er tilgjengelig på følgende språk:

  Velg sted

  Løsninger for tunnelentreprenørbransjen

  Tunnelentreprenørbransjen 

  Master Builders Solutions er verdens ledende leverandør av kundeorienterte produktløsninger beregnet på behov i tunnelentreprenørbransjen. Med mer enn 100 års erfaring har innovasjonene våre blitt referansepunkter for bransjen. Vi hjelper kundene våre med å tilføre verdenen vi lever i, nye dimensjoner, med å gjøre ideer om til spennende konstruksjoner.

  Grunnstøtte

  Innovative løsninger for grunnstøtte

  Sprøytebetong er svært utbredt som grunnstøtte ved tunnelbygging. Master Builders Solutions tilbyr kundene innovative og kostnadseffektive produktløsninger og kompetente tekniske tjenester som er skreddersydd til hvert enkelt prosjekt. Disse løsningene gir drastiske forbedringer av arbeidsmiljøet og lavere helse- og miljørisiko.

  Master Builders Solutions leverer støtte til tunnelingeniører, entreprenører og byggherrer gjennom alle fasene av tunnelprosjektet. Vår omfattende kunnskap bidrar til å løse utfordringer knyttet til grunnstøtte ved tunnelbygging såvel som å veilede i valg av riktig sprøytebetongsystem.

  Les mer om sprøytebetong

  Sprøytebetong

  Grunnstabilisering

  Løsninger for rask grunnstabilisering

  Gjennom produktserien MasterRoc med løsninger for tunnelbygging tilbyr​ Master Builders Solutions produkter og systemer med høy ytelse for grunnstabilisering.

  Uventet inntrenging av vann og ugunstige grunnforhold ved underjordarbeid gir høyere kostnader og kan ha negative følger for miljøet. En økonomisk metode for grunnstabilisering kan brukes til å motvirke disse risikoene, nemlig ved å forinjisere grunnen foran den fremskridende overflaten for å unngå inntrenging av vann og for å stabilisere grunnen. 

  Master Builders Solutions tilbyr en hel serie forhåndsinjeksjons-teknologier som forbereder grunnen på det forestående arbeidet. Master Builders Solutions​ kan også tilby teknologi for etterinjeksjon, stabilisering av jord og strukturelle reparasjoner. Vår høytytende produktserie omfatter mikrosement, mineralbaserte injeksjonsmasser og polyureasilikater som benyttes til vannbestandighet, stratastabilisering og hullfylling. Dette omfatter også akrylharpiks som styrker og stabiliserer grunnen, og skummende, hydrofile polyuretaner.

  Les mer om injeksjon

   

  TBM

  "Total solution approach" optimaliserer kundenes TBM-behov

  Master Builders Solutions har brutt ny mark ved å håndtere behovene til entreprenører innen tunnelbygging og TBM-arbeid. Vår "total solution approach"​ tilfører en ny dimensjon til denne utfordrende underjordsektoren og forbedrer effektiviteten og ytelsen på TBM-maskinen, særlig ved vanskelig grunnforhold.

  Vi tilbyr det bredeste utvalget av produkter og tjenester rettet mot behov og problemer ved TBM-tunneler, enten det brukes lukkede maskiner for løsmasser eller åpne maskiner for hardt fjell. Helt fra starten av prosjektet deltar våre globalt baserte tunnelspesialister og samarbeider med alle relevante interessenter for å maksimere TBM-maskinens fremdriftshastighet og sikre at det beste produktsystemet brukes med en gang.

  Les mer om TBM

  TBM

   

  Vanntetting

  Sprøytepåførte vanntettingsmembraner

  Tunneler kan ha en levetid på mer enn 100 år. Et grunnleggende hensyn for tunnelentreprenører er å forbedre konstruksjonens integritet og beskytte den fra langvarige skadevirkninger fra vann.

  Som en respons på behov i bransjen har tilbyr​ utviklet et innovativ sprøytepåført membransystem for vanntetting som har utmerkede hefteegenskaper. Disse membranene legger til rette for byggingen og reduserer samtidig faren for inntrenging av vann ved å eliminere potensielle vannbaner. Systemet brukes i mange nye tunnelprosjekter og i rehabiliteringsprosjekter over hele verden.

  Ved å bruke disse membranene blir rehabilitering eller reparasjoner på grunn av lekkasje mye enklere å utføre sammenlignet med de fleste andre vanntettingsteknologier. En annen fordel er at de er allsidige og kostnadseffektive ved rehabiliteringsprosjekter. I tillegg er membranene kompatible med andre vanntettingssystemer.

  Les mer om vanntetting: Sprøytbare membraner